Ny klinikk SENTRALT i Fredrikstad

For å bedre tilbudet for våre pasienter/kunder åpner vi ny klinikk sentralt i Fredrikstad. Klinikken ligger i Farmanns gate 13, med gode parkeringsforhold og lett adkomst til klinikken. Området ved inngangen kan brukes til av- og påstigning.

For tiden bygger vi om innvendig, og klinikken åpnes i løpet av mai/juni. Nærmere dato kommer. Denne klinikken gjenspeiler OCH´s ønske om å være sentralt plassert, kunne ta imot pasienter og kunder i et godt miljø, samt å gi den beste service. Klinikken vil ta i mot alle som har behov for hjelp til sko, fotsenger og ortoser. I Farmanns gate vil vi også kunne gi service til våre protesebrukere. 

Vi kommer til å legge ut flere bilder under reisens gang…. Frem til januar 2019 vil vi også ha vår klinikk i Hans Jacob Nilsensgt. 7.  Vi har også satt spaden i jorden for vår nye klinikk på Grålum, nærmere bestemt Tuneveien 89 – ikke langt fra Sykehuset Østfold Kalnes. Her bygger vi Nord-Europas mest moderne klinikk. Klinikken åpner på nyåret 2019. 

Vil du bli en del av den spennende utviklingen i OCH?  – Vi søker nye Ortopediingeniører til våre flotte enheter i Østfold.