ORTOPEDISK SYDD FOTTØY

HENSIKT OG FUNKSJON

Ortopedisk sydd fottøy er sko som er individuelt laget til den enkelte bruker. De skal avhjelpe funksjonsforstyrrelser i fot- og ankelregion.

DAGLIG BRUK OG VEDLIKEHOLD

Hjelpemiddelet skal brukes i samsvar med hva som er avtalt med rekvirerende lege og din ortopediingeniør. Vær oppmerksom på trykk eller gnag ved bruk av nye sko. Huden må derfor inspiseres etter bruk. Eventuelle trykkmerker skal gå bort etter få minutter. Dersom de ikke forsvinner, må du ta kontakt med oss for kontroll og justering. Diabetikere og personer med nedsatt sensibilitet må være spesielt oppmerksomme på dette.

VIDERE OPPFØLGING

Ved levering avtales det kontrolltime dersom det er behov for det. Det er også viktig å ta kontakt med oss dersom det skjer forandringer i sykdomsbildet, endringer i kroppsvolum eller vekst.

FORNYELSE

Fottøyet vil ha forskjellig levetid grunnet individuelle materialvalg og bruksmønster. Dersom du lurer på noe angående fornyelse av ditt hjelpemiddel, vil din ortopediingeniør være behjelpelig og gjøre en vurdering sammen med deg. Ta gjerne kontakt med oss for timeavtale.

PDF: (Åpnes i eget vindu) ORTOPEDISK-SYDD-FOTTOY-20200805.pdf