Menu

OCH Ortopedi Nord-Norge

Mellomveien 23, 9007 Tromsø
postadresse: Box 949, 9260 Tromsø

Tlf: 77 60 08 10

E-post: tromso@och.no

Ordinære åpningstider

Man-Fred 08.30-15.30

 

Siden 1966  er Nord-Norges ortopedisk Versted er et begrep i Nord-Norge og i Tromsø, og siden 1. april 2018 er virksomheten en del av OCH Ortopedi 

Vårt dyktige team består av personer med høy kompetanse innenfor sine fagområder. Ortopediingeniører er spesialutdannet for å forebygge skader og gjøre livet levelig når skaden er skjedd. Ortopediteknikere produserer og tilpasser hjelpemiddelet etter ditt behov. Personalen i administrasjonen svarer på dine spørsmål og avtaler time for konsultasjon eller utprøving.

I resepsjonen henvender du deg til våre hyggelige og hjelpsomme medarbeidere. I den ene enden av resepsjonen har vi en lekeplass for barna slik at de mest mulig uforstyrret kan kose seg mens de venter.

Vi har  gode parkeringsplasser rett i forbindelse av hovedinngangen.
Du kan spasere rett inn i klinikken vår uten å bruke verken trapper eller heis, og vi har automatiske døråpnere.

Velkommen til oss!

Besøksklinikker

Kirkenes Sykehus: Fysikalsk Avdeling

Kirkenes er vi tilstede og har brukerkonsultasjoner ca. en gang i måneden for de pasientene som ikke kan reise til Tromsø av en eller annen grunn.

Hammerfest Sykehus: Ortopedisk poliklinikk

Hammerfest er vi tilstede og har brukerkonsultasjoner ca. en gang i måneden.

UNN och ViGØR Rehabiliteringssykehus (tidl. Kurbadet)

Er en klinikk og ett sykehus vi besøker ofte – vi behandler pasienten der de befinner seg i rehabiliteringsmiljøet i gjenopptrening på klinkken