Skip to content
Menu

OCH Ortopedi Innlandet

Storgata 121, 2615 Lillehammer

Tlf: 61 24 73 30

E-post: lillehammer@och.no

Lillehammer 

 Klinikken vår har inngang på bakkeplan fra bakgården. Inngangen ligger til venstre for hoveddøra, og der vil du få hjelp av våre trivelige resepsjonsmedarbeidere.

  I tillegg til klinikken i Storgata 121, har vi også reisevirksomhet til Sykehus innlandet avdeling Gjøvik- (Inngang 1), til Landaasen Rehabiliteringssenter, Revmatismesykehuset på Lillehammer, Skogli Rehabiliteringcenter og Solaas Rehabiliteringscenter. Vi deltar også aktivt i flere tverrfaglige team, blant annet i barneortopedi og diabetesbehandling.

På vår klinikk er vi fin gjeng med godt kvalifiserte medarbeidere, og vi har høy kompetanse på de fleste typer ortopediske hjelpemidler. Vi benytter oss av skanning og datamodellering som verktøy, i tillegg til mer tradisjonelle arbeidsmetoder.

Ordinære åpningstider

OCH Ortopedi Innlandet har ordinære åpningstider

Mandag – fredag kl 08.00-15.30

Vi holder påskestengt fra mandag 3.april til og med mandag 10. april.

 

Besøksklinikker

Gjøvik

Sykehus Innlandet avdeling Gjøvik:  

OCH Gjøvik holder som regel åpent mandag til og med torsdag 09:00 – 15:00. Ring OCH Ortopedi- på Tlf. 61247330 for avtale.

OCH har helt siden 1980 hatt lokalisasjoner på sykehuset, og vi har ett tett samarbeid med andre yrkesgrupper som leger, sykepleiere og fysioterapeuter.

OCH Ortopedi’s klinikk på  Gjøvik, ligger på bakkeplan rett til venstre når du kommer inn hovedinngangen. Her deler vi venterom med blant annet diabetespoliklinikken. Vi har ingen resepsjon, men bank på døren for å få hjelp, eller sitt og vent til du blir ropt opp, om du allerede har en avtale. Vi er stort sett bemannet mandager, tirsdager, onsdager og torsdager. 

Alle forespørsler angående timebestilling og andre henvendelser rettes til OCH Ortopedi- Tlf. 61247330

Revmatismesykehuset

Fagernes

OCH Fagernes holder åpent hver tredje uke.

Ta kontakt med OCH Lillehammer for timebestilling eller nærmere avtale.

Landaasen

Skogli