Skip to content
Menu

 

Ledige stillinger

OCH_logoA_pos_Vi Beveger

VI SØKER ORTOPEDIINGENIØR TIL OCH ØSTFOLD

Vil du bli med på laget? Har du lyst til å bidra til vår faglige utvikling? Vår målsetting er at mennesker – uavhengig av skader eller medfødte bevegelseshemninger – via vår faglige kompetanse og innsats; oppnår forbedret bevegelsesevne, selvstendighet og livskvalitet. Du blir en del av et team på totalt 35 medarbeidere.

Vår klinikk ligger i toppmoderne lokaler i Tuneveien 89, midt i hjertet av Solbyen Sarpsborg og i nærheten av Tunevannet hvor det er både bade og fiskemuligheter. Oslo er kun 1 time unna, og nær beliggenhet til de andre Østfold-byene som Fredrikstad, Moss og Halden samt svenskegrensen. Vi kan friste med umiddelbar tilgang på sjø, samt gode kultur, tur- og aktivitetsmuligheter.

 

Vi prioriterer faglig utvikling sammen med våre søsterbedrifter via Össur Clinics og våre tverrfaglige samarbeidspartnere ved utvalgte sykehus og rehabvirksomheter, via

 • Interne og eksterne kurs (nasjonale og skandinaviske)
 • Egne spesialistgrupper (proteser, ortoser voksen, ortoser barn, ortoser fot, produksjon og CAD/CAM) der du som fagperson kan påvirke kompetanseutvikling og arbeidsmetoder.
 • Moderne arbeidsmetoder som for eksempel CAD/CAM for proteser, sko, ortoser og fotsenger.

Den ideelle kandidaten har

 • Autorisasjon som ortopediingeniør og erfaring fra bransjen
 • Interesse for utvikling og forbedring av digitale løsninger innenfor faget
 • Forståelse for at OCH streber etter en mest mulig samfunnsnyttig utnyttelse av de midler som stilles til rådighet innenfor de til enhver tid gjeldende regelverk. 
 • Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Personlige egenskaper

 • Proaktiv holdning og interesse for utvikling og kontinuerlig forbedring.
 • Strukturert og planmessig i arbeidet. 
 • Liker å jobbe i tverrfaglige team og har gode samarbeidsevner.
 • Ønsker å jobbe med nye moderne tilvirkningsprosesser innen skanning/datamodellering, Direct Socket samt tradisjonelle metoder.

OCH Ortopedi tilbyr

 • Et sosialt og godt arbeidsmiljø med dyktige og hyggelige kolleger.
 • Konkurransedyktige betingelser og goder som privat helseforsikring, gode forsikringsordninger, pensjonsordning med høyest innskudd fra første krone, tilknytning til tariff- og kvalifikasjonsbasert privat avtalefestet pensjon (afp.no) og fri med lønn onsdag før skjærtorsdag, samt jul- og nyttårsaften.
 • Subsidiert kantine i bygningen

Kontakt HR Business Partner, Caroline på caroline.vaage@och.no eller 472 88 889, eller Klinikkleder, Per Øwre Sandvik på per.sandvik@och.no eller 457 36 952. Søknader mottas via Össurs karriereside via følgende link: https://ossur.wd3.myworkdayjobs.com/OssurCareersGlobal/job/Sarpsborg-Norway/VI-SKER-ORTOPEDIINGENIR-TIL-OCH-STFOLD_REQ-2160

OCH_logoB_pos_Vi Beveger
image003
image002

OCH Ortopedi www.och.no er en ortopediteknisk virksomhet med i underkant av 150 medarbeidere fordelt på egne klinikker og besøksklinikker hos våre tverrfaglige samarbeidspartnere; i Oslo og omegn, Østfold, Innlandet, Møre og Romsdal, Rogaland og Nord-Norge.

Vår målsetting er at mennesker – uavhengig av skader eller medfødte bevegelseshemninger – via vår faglige kompetanse og innsats; oppnår forbedret bevegelsesevne, selvstendighet og livskvalitet.

Gjennom nært samarbeid med annet helsepersonell, pasienter og pårørende samt i henhold til gjeldende regler og forskrifter fra NAV; bidrar vi dermed til aktiv deltagelse i samfunnet og sosial inkludering som i tillegg representerer god samfunnsøkonomi. OCH Ortopedi er siden 2013 eid av Össur www.ossur.com der den veldedige danske William Demant stiftelsen www.williamdemantfonden.dk har aksjemajoriteten. Flere pensjonsfond er også langsiktige eiere. Össur reinvesterer hele 5% av totale inntekter i forskning og utvikling. Sammen med våre søsterbedrifter i Sverige, Finland, Danmark, Frankrike og på Island inngår vi i Össur Clinics som er den største klinikkvirksomheten i Europa innen individuelt tilpassede ortopediske hjelpemidler (proteser, ortoser og ortopedisk fottøy).