TROMSØ: En urban og spennende universitetsby med umiddelbar nærhet til storslagen natur, spektakulære opplevelser både sommer og vinter så vel som et rikt kulturliv og fremragende fagmiljø representert av blant andre UiT Norges arktiske universitet og Universtitetssykehuset Nord-Norge (UNN)

Her finner du klinikken med sentral beliggenhet og korte avstander til det meste.

Vi i OCH Ortopedi Nord-Norge videreutvikler oss stadig og søker etter autoriserte ortopediingeniører til vår klinikk i Tromsø.

Er du vår nye kollega som har lyst til å ta del i utvikling av en moderne klinikk som tar i bruk det siste innen målemetoder og teknologi for å gi kunder og pasienter et godt faglig tilbud?

Vårt mål er å gi alle kunder og pasienter i området god service som en
av Norges ledende ortopedi-virksomheter. Vi skal være den beste kliniske virksomheten i vår bransje i Norge, og gi alle kunder og brukere i området de beste løsningene tilpasset deres behov.

Vi beveger mennesker

OCH Ortopedi www.och.no er en ortopedibedrift med 130 medarbeidere fordelt på klinikker i Oslo, Akershus, Østfold (Viken) , Innlandet, Møre & Romsdal, Rogaland samt Nord-Norge. I nært samarbeid med annet helsepersonell, pasienter og pårørende; dekker vi bevegelseshemmedes be- hov for ortopediske hjelpemidler (proteser, ortoser og ortopedisk fottøy) i henhold til gjeldende regler og forskrifter fra NAV. Vi samarbeider med annet helsepersonell, pasienter og pårørende. Vår målsetting er at mennesker – uavhengig av skader eller medfødte bevegelseshemninger – via vår faglige kompetanse og innsats, får forbedret bevegelsesevne, selvstendighet og livskvalitet. Dermed bidrar vi til aktiv deltagelse i samfunnet og sosial inkludering. Vi er stolte av at dette representerer god samfunnsøkonomi. OCH Ortopedi eies av Össur www.ossur.com og sammen med våre søsterbedrifter i Sverige, Finland og på Island er vi i dag den største klinikkvirksomheten i Norden innen ortopediske hjelpemidler, der bl.a. felles faglig utvikling gjennomføres via våre spesialistgrupper.

OCH Ortopedi har stort fokus på faglig utvikling i nært samarbeid med våre søsterbedrifter i Sverige og Danmark, samt gjennom:

  • Interne og eksterne kurs.
  • Spesialistgrupper (proteser, ortoser, diabetes/fot, barneortopedi, produksjon, og CAD/CAM) – som fagperson har du gjennom spesialst- gruppene direkte påvirkning på fagutvikling og arbeidsmetoder.
  • CAD/CAM for proteser, sko, ortoser og fotsenger. Du kommer til å ta del i og utvikle virksomheten og metodene, slik at vi hele tiden jobber mot de beste løsningene.

Vi mener at faglig utvikling er viktig, og bruker mye ressurser på å imøtekomme kompetansebehov og å kunne være den fremste kliniske virksomheten.

Vi søker deg som:

  • Er autorisert ortopediingeniør eller oppfyller kravene for kunne søke om autorisasjon.
  • Er engasjert, faglig dyktig og har gode samarbeidsevner. Liker å jobbe i tverrfaglige team og er faglig nysgjerrig
  • Ønsker å jobbe med nye moderne tilvirkningsprosesser innen skanning/datamodellering, Direct Socket, samt tradisjonelle metoder.

I OCH Ortopedi Nord-Norge får du

  • Et sosialt og godt arbeidsmiljø med dyktige og motiverte kolleger. Gode muligheter til faglig utvikling.
  • Konkurransedyktige betingelser og goder som privat helseforsikring, gode forsikringsordninger, pensjonsordning med høyest innskudd (7 %), og fri med lønn onsdag før skjærtorsdag, samt jul- og nyttårsaften.
  • Ta del i en klinikk med en sentral rolle i OCH og Össurs inovasjon og utvikling.

Bli vår nye kollega!

Ta kontakt med
markedssjef Markus Sundberg på tlf. 969 41 091, ortopediingeniør Jan Ehlich på tlf. 477 90 686,
eller klinikkleder Silvia Reinholdtsen på tlf. 975 11 526. Søknaden behandles selvfølgelig konfidensielt.

LAST NED SOM PDF