ORTOPEDIINGENIØRER TIL OCH ØSTFOLD

Vi søker ortopediingeniører til vår klinikk Østfold. Har du lyst til å bidra til vår faglige utvikling sammen med over 35 høyt kvalifiserte og kreative kolleger? Bli med på laget! Arbeidssted er i våre toppmoderne lokaler i Tuneveien 89.

Den ideelle kandidaten har

 • Autorisasjon som ortopediingeniør og erfaring fra bransjen
 • Interesse for utvikling og forbedring av digitale løsninger innenfor faget
 • Forståelse for at OCH streber etter en mest mulig samfunnsnyttig utnyttelse av de midler som stilles til rådighet innenfor de til enhver tid gjeldende regelverk.
  Personlige egenskaper
 • Proaktiv holdning og interesse for utvikling og kontinuerlig forbedring.
 • Strukturert og planmessig i arbeidet.
 • Liker å jobbe i tverrfaglige team og har gode samarbeidsevner.
 • Ønsker å jobbe med nye moderne tilvirkningsprosesser innen skanning/datamodellering, Direct Socket samt tradisjonelle metoder.

OCH Ortopedi www.och.no er en ortopediteknisk virksomhet med i underkant av 150 medarbeidere fordelt på egne klinikker og besøksklinikker hos våre tverrfaglige samarbeidspartnere; i Oslo og omegn, Østfold, Innlandet, Møre og Romsdal, Rogaland og Nord-Norge.

Vår målsetting er at mennesker – uavhengig av skader eller medfødte bevegelseshemninger – via vår faglige kompetanse og innsats; oppnår forbedret bevegelsesevne, selvstendighet og livskvalitet. Gjennom nært samarbeid med annet helsepersonell, pasienter og pårørende samt i henhold til gjeldende regler og forskrifter fra NAV; bidrar vi dermed til aktiv deltagelse i samfunnet og sosial inkludering som i tillegg representerer god samfunnsøkonomi. OCH Ortopedi er siden 2013 eid av Össur www.ossur.com. Sammen med våre søsterbedrifter i Sverige, Finland, Danmark, Frankrike og på Island inngår vi i Össur Clinics som er den største klinikkvirksomheten i Europa innen individuelt tilpassede ortopediske hjelpemidler (proteser, ortoser og ortopedisk fottøy).

Vi prioriterer faglig utvikling sammen med våre søsterbedrifter og våre tverrfaglige samarbeidspartnere ved utvalgte sykehus og rehabvirksomheter, via

 • Interne og eksterne kurs
 • Fokus på at de til enhver tid gjeldende regelverk og avtaleforpliktelser overfor
  betaler, er overordnet all vår virksomhet når det gjelder innkjøp av komponenter og materialer. Vi skal velge de ortopeditekniske løsningene som over tid er best for pasienten og samtidig mest økonomisk gunstig for den norske stat som dekker utgiftene til ortopediske hjelpemidler.
 • Egne spesialistgrupper (proteser, ortoser voksen, ortoser barn, ortoser fot, produksjon og CAD/CAM) der du som fagperson kan påvirke kompetanse- utvikling og arbeidsmetoder.
 • CAD/CAM for proteser, sko, ortoser og fotsenger.

OCH Ortopedi tilbyr

 • Et sosialt og godt arbeidsmiljø med dyktige og hyggelige kolleger.
 • Konkurransedyktige betingelser og goder som privat helseforsikring, gode forsikringsordninger, pensjonsordning med høyest innskudd (7 %) fra første krone, tilknytning til tariff- og kvalifikasjonsbasert privat avtalefestet pensjon (afp.no) og fri med lønn onsdag før skjærtorsdag, samt jul- og nyttårsaften.

Kontakt HR Business Partner, Caroline på caroline.vaage@och.no eller 472 88 889, eller
Regionleder, Markus Sundberg på markus.sundberg@och.no eller 969 41 091.