I JANUAR 2019 ÅPNER VI NY KLINIKK PÅ LYSAKER TORG.

Vårt mål er å skape en moderne klinikk, som skal ta i bruk det siste innen målemetoder og teknologi for å gi kunder og pasienter et godt faglig tilbud. Vi skal ha fokus på knerelaterte problemer som artrose eller korsbåndskader samt fotinnlegg, fotsenger og spesialsko.

Vi tilbyr spesialkompetanse for å ivareta am- putasjonspasienter, men kommer også kunne behandle andra typer av utfordringer. Vår innsats og faglige kompetanse fokuserer på at mennesker, uavhengig av skader eller med- fødte bevegelseshemninger, får forbedret sin bevegelsesevne, selvstendighet og livskvalitet. I henhold til gjeldende regler og forskrifter samt nært samarbeid med annet helsepersonell, pasienter og pårørende; bidrar vi til aktiv deltagelse i samfunnet og sosial inkludering. Vi er stolte av at dette representerer god samfunnsøkonomi.

På Lysaker Torg er det god tilgang på P-plasser og lett adkomst til inngangspartiet og klinikken. Klinikken har adresse Lysaker Torg 35, tett inntil E18 med egen avkjøring, og er strategisk plassert ved Norges 3. største trafikknutepunkt Lysaker stasjon. Lysaker stasjon er kollektiv- sentral for NBS, lokaltog og Flytoget samt de 750 bussene som daglig bruker terminalen. Det går også ferge fra Nesodden til Lysaker.

“Lysaker er en klinikk vi lenge har hatt ønske om å åpne. Vi er utrolig glade for endelig å kunne presentere klinikken for våre samarbeids- partnere ved sykehusene i Oslo-regionen Asker og Bærum og Buskerud” – sier Lise Nybo som er klinikkleder i OCH ortopedi avd. Oslo.