Vi søker ortopediingeniører til vår klinikk på Helsfyr i Oslo,

som også er hovedklinikk for OCHs regioner Stor-Oslo (Lysaker og Ullevål) og Vestlandet (Ålesund, Haugesund, Molde og Kristiansund).

Har du lyst til å:

 • Bidra til vår faglige utvikling?
 • Være med på å utvikle en moderne klinikk som benytter det siste innen målemetoder og teknologi slik at våre pasienter oppnår forbedret bevegelsesevne, selvstendighet og livskvalitet?

Vi søker deg som:

 • Er engasjert, faglig dyktig og har gode samarbeidsevner.
 • Liker å jobbe i tverrfaglige team.
 • Ønsker å jobbe med nye moderne tilvirkningsprosesser innen skanning/datamodellering, Direct Socket samt andre tradisjonelle metoder

Vi prioriterer faglig utvikling sammen med våre søsterbedrifter og våre tverrfaglige samarbeidspartnere ved utvalgte sykeus og rehabvirksomheter, via: 

 • Interne og eksterne kurs.
 • Fokus på at de til enhver tid gjeldende regelverk og avtaleforpliktelser overfor betaler, er overordnet all vår virksomhet når det gjelder innkjøp av komponenter og materialer. Vi skal velge de ortopeditekniske løsningene som over tid er best for pasienten og samtidig mest økonomisk gunstig for den norske stat som dekker utgiftene til ortopediske hjelpemidler.
 • Egne spesialistgrupper (proteser, ortoser voksen, ortoser barn, fotens diagnoser og produksjon og CAD/CAM) der du som fagperson kan påvirke kompetanseutvikling og arbeidsmetoder.
 • CAD/CAM for proteser, sko, ortoser og fotsenger.

OCH Ortopedi tilbyr

 • Et sosialt og godt arbeidsmiljø med dyktige og hyggelige kolleger.
 • Konkurransedyktige betingelser og goder som privat helseforsikring, gode forsikringsordninger, pensjonsordning med høyest innskudd (7 %) fra første krone, tilknytning til tariff- og kvalifikasjonsbasert privat avtalefestet pensjon (afp.no) og fri med lønn onsdag før skjærtorsdag, samt jul- og nyttårsaften.

Blir du vår nye kollega?
Ta gjerne kontakt med klinikkleder Lise S. Nybo via 908 64 033 / lise.s.nybo@och.no eller markedssjef Markus Sundberg via 969 41 091 / markus.sundberg@och.no. Søknad behandles konfidensielt og sendes HR-avdelingen ved tone.widlund@och.no Søknadsfrist 7. april

OCH Ortopedi www.och.no har ca 150 medarbeidere -hvorav 50 ortopediingeniører – fordelt på egne og samarbeidende klinikker i Oslo, Akershus, Østfold, Oppland, Møre og Romsdal samt Rogaland og Nord-Norge. Sammen med våre kolleger i Sverige (TeamOlmed), i Danmark (Ortos) samt i Finland og på Island; er vi Europas største klinikkvirksomhet innen ortopediske hjelpemidler. Målet er likevel ikke å være størst. Målet vårt er å bli best på kliniske prosesser og dokumentasjon av positive effekter for betalere og sluttbrukere. Derfor fokuserer vi på å være en attraktiv arbeidsgiver, en foretrukket faglig samarbeidspartner for andre helseprofesjoner og fremfor alt førstevalget for pasientene våre. Felles faglig kompetanseutvikling på tvers av landegrensene via felleskurs og egne spesialistgrupper er selve grunnmuren i klinikkvirksomheten vår. Gjennom nært samarbeid med annet helsepersonell, pasienter og pårørende bidrar vi til aktiv deltagelse i samfunnet og sosial inkludering som i tillegg representerer god samfunnsøkonomi. Vi er stolte av vår innsats og faglige kompetanse, bidrar til at mennesker, uavhengig av skader eller medfødte bevegelseshemninger; oppnår forbedret bevegelsesevne, selvstendighet og livskvalitet.


Øvrig info om OCH Ortopedi:
OCH er siden 2013 eid av Össur www.ossur.com, en verdensledende og global aktør innen teknisk ortopedi. Össurs 3.500 medarbeidere fordelt på 26 land bidrar til forbedret bevegelsesevne for sluttbrukerne og et liv uten – eller med færre – begrensninger. Össur feirer 50 år i 2021 og har de siste 20 årene vært børsnotert. Største eier (50%) er den veldedige danske William Demant stiftelsen som har vært storeier i Össur siden 2005. Össur reinvesterer hele 5% av totale inntekter i forskning og utvikling. I tillegg til å utvikle og distribuere proteser og ortoser, består Össur konsernet også av en tredje selvstendig enhet med egeneide klinikker der OCH Ortopedi inngår.